Κόσμος info.gr . Ο κόσμος μας!

Κρουαζιέρες

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κρουαζιέρες

Σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας τα θαλασσινά ταξίδια ήταν φορτισμένα με μεγάλη συγκίνηση. Στην εποχή μας οι οργανωμένες κρουαζιέρες με πλοία που είναι κατασκευασμένα για αυτό το σκοπό είναι εξαιρετικά δημοφιλείς. Στην ελλάδα που τα ταξίδια στη νησιά είναι από μόνα τους καμιά φορά μικρές κρουαζιέρες, το ταξίδι με κάθε είδους πλοία δεν μας είναι άγνωστο. Άλλωστε πιστεύω ότι το θαλασσινό ταξίδι είναι γραμμένο ανεξίτηλα στο DNA μας.

Οι κρουαζιέρες είναι ένα αρκετό μεγάλο κομμάτι του παγκόσμιου τουριστικού προιόντος και προσφέρονται σε μια τεράστια ποικιλία. Κρουαζιέρες στους κλασικούς προορισμούς, στην μεσόγειο θάλασσα και στην Καραιβική. Κρουαζιέρες από την ανταρκτική μέχρι τον βόρειο πόλο με παγοθραυστικά. Κρουαζιέρες με τεραστίων διαστάσεων υπερωκεάνια ή με μικρές θαλαμηγούς. Κρουαζιέρες ακόμη και με ποταμόπλοια. Οι κρουαζιέρες ως στύλ αντανακλούν ακόμη και στις μέρες μας τα πρώτα μεγάλα υπερωκεάνια ταξίδια που κρατούσαν πολλές μέρες και έτσι στους επιβάτες ειδικά της πρώτης θέσης προσφέρονταν μια σειρά από ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Αν αυτό το συνδυάσετε με επισκέψεις και ξεναγήσεις σε λιμάνια και διάσημους τουριστικούς προορισμούς, έχετε το πλαίσιο όπου κινούνται οι σύγχρονες κρουαζιέρες.

Οι μεγάλες εταιρείες που οργανώνουν κρουαζίερες είναι σε ένα διαρκή ανταγωνισμό για όλο και μεγαλύτερα και πιο πολυτελή πλοία, αλλά και όλο και περισσότερες προσφερόμενες υπηρεσίες μέσα στο συνολικό ταξιδιωτικό πακέτο της κρουαζίερας. Σε αυτές εδώ τις ιστοσελίδες του worldinfo θα σας παρουσιάζουμε οτιδήποτε έχει σχέση με τις κρουαζίερες σε όλο τον κόσμο.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

 

Καλώς ήρθατε στο www.worldinfo.gr, ένα website αφιερωμένο στο κόσμο μας. Τα πάντα για το κόσμο μας. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © WORLDINFO.GR